За нас

  

 Ние сме ТЯ и ТОЙ - Мъжът и Жената - Съпругът и Съпругата. Ние сме Shagre, a Shagre е част от нас и нашия съвместен живот. 

 
 
 Всичко започна през ноември 2016г, когато дадохме старт на онлайн магазина ни. И както най-вероятно ви е омръзнало да чувате, но и историята на Shagre не е по-малко сладникава от обичайните.
 
 
 
 
 

 
 Да, всичко започна на шега с една купчина от 30 наплетени шала. Решението ни се изчерпваше само и единствено до това да ги продадем на хора, които биха ги носили - без излишни ангажименти и бъдещо плетене.
 
 И така  докато се усетим, увлечени от идеята да направим нещата по-професионално, вече имахме домейн, сайт, снимки и няколко модела. Стартирахме на 14 ноември 2016 - пуснахме сайта на приятели, те на техни приятели, а те на други приятели. И хоп, всички изплетени шалове се изпариха, а хората искаха още един шал, още два шала, от този сивия, от онзи червения..
 
 
 
 
...и както може да се досетите продължихме да плетем, да купуваме нови цветове, да тестваме различни прежди. Започнахме да предлагаме готови фабрични модели шалове, шапки, чанти. И така животът се завъртя, а ние неустено продължаваме да развиваме Shagre с още по-голяма любов и привързаност.
 
Благодарим на теб, на него, на нея, на всички вас, които ни подкрепяте и цените труда ни. Благодарим ви не с едно, а с цели две сърца - тези на Съпруга и на Съпругата!
 
 
 
 
 
 В този текст задължително трябва да изкажем и най-най-най-искрени благодарности към Асен Петров - дизайнер, за когото бяхме чували, но не познавахме лично или поне до онзи ден. Това е любимата ни история за човечността, скрита вътре в нас. Ето и за какво говорим:
 
 
 
 
 
 
 

"Привет, имаме общ приятел и след като го видях с вашите уникални неща, които създавате, последвах страничката ви във Фейсбук. Така се случи, че от един клиент останаха няколко неща, върху които съм работил и реших да приспособя едното от тях за вас. За да не отива в архивни папки, покрити с прах, реших да ви го покажа и ако го харесате да ви го подаря напълно безвъзмездно. Логото все едно е правено за вас. Но да не ви занимавам повече ето и за какво говоря" 
... 2 дни по-късно станахме горди собственици на това прекрасно лого. Лого, което ползваме с любов и голяма признателност. Благодарим на Асен, който освен професионалист се оказа и много добър човек.  И за да добиете още по-голяма представа каква машина е, вижте част от неговите прекрасни творения: http://www.asenpetrov.com/index.php

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 Всяка година подкрепяме различни каузи и хора, които имат нужда от средства. От 2019г с всеки закупен шал ти ни помагаш да съберем парички, които ще дарим на благотворителна кампания "Капачки за бъдеще".