Кажете "Да" на шала през цялата година?

Кажете "Да" на шала през цялата година?

 

Ах, тези шалове....

 

 

Обожаваме цветове им, материите, различните дължини, както и тяхната способност да бъдат "хамелеони" в съчетание с различните дрехи. За секунди може да преобразим визията си, да подчертаем индивидуалността си, а защо не и да се стоплим или разхладим?

 

 

Много често срещаме хора, които ни казват: "Аз нося шал, само когато е много студено. Сега е топло - за какво ми е?"

 

 

Истината е, че тези красиви аксесоари са незаменими и практични, както в различните сезони, така и в различни ситуации. Именно затова решихме да ви споделим кога е редно да кажете "ДА" на шала. Вижте:

 

 

 

 

 

 

  • Когато някои недостатъци ви карат да се чувствате неудобно

             

 

Нека си го кажем: деколтето и шията са едни от най-чувствителните части на тялото, които лесно разкриват възрастта на една жена. Бенки, кафяви петна и други несъвършенства са широко разпространени в тези области...  Спокойно, има различни възможности за тяхното скриване: поло, рокля с по-високо деколте или много по-добре, шал - обвийте го около раменете си или го сгънете в триъгълник и носете на предната част на врата си. Тук говорим за изкуството да скриете несъвършенствата с елегантност!

 

 

 

  •  Когато искате да изглеждате по-високи

             

 

Според нас да сте миньонче е страхотно - както гласи една френската поговорка "Tout ce qui est petit est joli" / Всичко, което е малко е красиво. Но изглежда, че да си по-висок е желание, което повечето жени споделят. Ако е така, имате доста варианти, с които да го направите- да сложите високи токчета, да носите квадратен шал, сгънат диагонално в лента или просто да оставите шала си да пада надолу. Това са несравними и фантастични начини за визуално удължаване и тънък силует.

 

 

 

  • Когато искате да разнообразите обикновеното облекло

       

 

Ако се случи да носите по-обикновено облекло, помислете за това да го заредите с цвят. Яркият шал, особено през зимата, е достатъчен, за да оживи някоя елегантна, но понякога скучна дреха.

 

 

 

 

  • Когато посещавате официално събитие 

        

 

Участие в официално мероприятие (бизнес среща, събиране на сватби, театър и т.н.)? Не винаги е лесно да знаете какво да носите. Изберете нещо просто, неутрално и подходящо (костюм, рокля, яке) и сложете копринен шал около врата или раменете, около шапката или чантата си. Et voilà!

 

 

 

  •  Когато се чувствате изморени от рутината

      

 

Рутинната работа е скучна, всички знаем това. Помислете за дамската си чанта - сменяте ли я често? Ако да, то това означава само едно - непрекъснато мислене коя да вземете и постоянно преместване на принадлежностите ви. Макар че повечето жени обичат чантите, голяма част от тях нямат достатъчно пари/време, за да си купуват нови. Вместо да отделяте финанси или да губите време, защо не преплетете шал около чантата си? Той ще го персонализира в много уникален и много личен аксесоар. Пробвайте!

 

 

 

  •  Когато топлината е важна....не само през зимата

         

 

Копринен шал или кашмирено-копринено изделие са най-добрите ви приятели, когато времето се захлажда. Те ще пазят врата и раменете ви топли през цялата година и не само..

      * идеални през зимата, когато вятърът е студен

      * през пролетта и есента, когато сутрините и вечерите са все още хладни

      *през лятото, когато влизате в стая с климатик, винаги е добро решение да наметнете нещо на раменете си

 

 

 

  • Когато искате различна прическа

       

 

 Тук няма да философстваме и да ви занимаваме с различни теории. Последните години в интернет пространството букавлно бяхме заляти от хиляди идеи за прически с помощта на шалове, парчета плат и тн. Гарантираме ви, че още на първото търсене, ще имате предложения за различен облик поне за 1 година напред. Знайте, че експериментите и новаторството са винаги на мода. А, сега е ваш ход да си изберете прическата за утре :)

Ние от Shagre сме големи фенове на всякакви хакове, затова обединихме 15 трика, които сме изпробвали или открили съвсем наскоро като съвети от известни модни гурута. Те са практични и полезни, вижте ги.

прочети още
/div>