Кажете "Да" на шала през цялата година?

Кажете "Да" на шала през цялата година?

 

Ах, тези шалове....

 

 

Обожаваме цветове им, материите, различните дължини, както и тяхната способност да бъдат "хамелеони" в съчетание с различните дрехи. За секунди може да преобразим визията си, да подчертаем индивидуалността си, а защо не и да се стоплим или разхладим?

 

 

Много често срещаме хора, които ни казват: "Аз нося шал, само когато е много студено. Сега е топло - за какво ми е?"

 

 

Истината е, че тези красиви аксесоари са незаменими и практични, както в различните сезони, така и в различни ситуации. Именно затова решихме да ви споделим кога е редно да кажете "ДА" на шала. Вижте:

 

 

 

 

 

 

  • Когато някои недостатъци ви карат да се чувствате неудобно

             

 

Нека си го кажем: деколтето и шията са едни от най-чувствителните части на тялото, които лесно разкриват възрастта на една жена. Бенки, кафяви петна и други несъвършенства са широко разпространени в тези области...  Спокойно, има различни възможности за тяхното скриване: поло, рокля с по-високо деколте или много по-добре, шал - обвийте го около раменете си или го сгънете в триъгълник и носете на предната част на врата си. Тук говорим за изкуството да скриете несъвършенствата с елегантност!

 

 

 

  •  Когато искате да изглеждате по-високи

             

 

Според нас да сте миньонче е страхотно - както гласи една френската поговорка "Tout ce qui est petit est joli" / Всичко, което е малко е красиво. Но изглежда, че да си по-висок е желание, което повечето жени споделят. Ако е така, имате доста варианти, с които да го направите- да сложите високи токчета, да носите квадратен шал, сгънат диагонално в лента или просто да оставите шала си да пада надолу. Това са несравними и фантастични начини за визуално удължаване и тънък силует.

 

 

 

  • Когато искате да разнообразите обикновеното облекло

       

 

Ако се случи да носите по-обикновено облекло, помислете за това да го заредите с цвят. Яркият шал, особено през зимата, е достатъчен, за да оживи някоя елегантна, но понякога скучна дреха.

 

 

 

 

  • Когато посещавате официално събитие 

        

 

Участие в официално мероприятие (бизнес среща, събиране на сватби, театър и т.н.)? Не винаги е лесно да знаете какво да носите. Изберете нещо просто, неутрално и подходящо (костюм, рокля, яке) и сложете копринен шал около врата или раменете, около шапката или чантата си. Et voilà!

 

 

 

  •  Когато се чувствате изморени от рутината

      

 

Рутинната работа е скучна, всички знаем това. Помислете за дамската си чанта - сменяте ли я често? Ако да, то това означава само едно - непрекъснато мислене коя да вземете и постоянно преместване на принадлежностите ви. Макар че повечето жени обичат чантите, голяма част от тях нямат достатъчно пари/време, за да си купуват нови. Вместо да отделяте финанси или да губите време, защо не преплетете шал около чантата си? Той ще го персонализира в много уникален и много личен аксесоар. Пробвайте!

 

 

 

  •  Когато топлината е важна....не само през зимата

         

 

Копринен шал или кашмирено-копринено изделие са най-добрите ви приятели, когато времето се захлажда. Те ще пазят врата и раменете ви топли през цялата година и не само..

      * идеални през зимата, когато вятърът е студен

      * през пролетта и есента, когато сутрините и вечерите са все още хладни

      *през лятото, когато влизате в стая с климатик, винаги е добро решение да наметнете нещо на раменете си

 

 

 

  • Когато искате различна прическа

       

 

 Тук няма да философстваме и да ви занимаваме с различни теории. Последните години в интернет пространството букавлно бяхме заляти от хиляди идеи за прически с помощта на шалове, парчета плат и тн. Гарантираме ви, че още на първото търсене, ще имате предложения за различен облик поне за 1 година напред. Знайте, че експериментите и новаторството са винаги на мода. А, сега е ваш ход да си изберете прическата за утре :)

 

 

 

Разгледай нашите шаловe:

 

Знаеш ли, че нашите емоции контролират избора ни на цвят за дреха или че цветът в дрехата може да промени емоциите ни?

прочети още

Много хора не са сигурни как точно да съчетават различните цветове и кои нюанси мога да използват в своя полза. Но ние имаме добра новина!

прочети още

Ние от Shagre сме големи фенове на всякакви хакове, затова обединихме 15 трика, които сме изпробвали или открили съвсем наскоро като съвети от известни модни гурута. Те са практични и полезни, вижте ги.

прочети още